Jump to content
Light-O-Rama Forums
Army Lights

Stop button is grayed out

Recommended Posts

A problem started this year once I started introducing video into my sequences, but even after telling it not to display video, I'm still having the issue, so they may not be related.

Basically, when I press play in the editor screen, the stop button and all other controls gray out. The only way I can stop the sequence is to go to the play drop down menu and pressing stop OR opening the animation screen and pressing stop from there. So weird!

Also, my visualizer works, but I cannot control from there. If I use the "Stop SE" or "Play SE" buttons, it freezes up and I have to ctrl-alt-del, End Task.

Any suggestions? It's making some last minute changes really cumbersome.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Dennis Laff said:

How did you add the video to sequence . 

I used a .avi file as my audio file. It works perfectly fine when running the show--just a little funky when using it in the editor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...