Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
AussieJoe

CCR Headaches - That time of year

Recommended Posts

It must be that time of year. I have cables running everywhere, my wife's eyebrows are permanently raised and I've renewed my friendship with my electrician.

I have 12 CCRs. 11 are good, but one is driving me crazy.

When you plug power in, the LEDs come on white, however the lights do not come on during a sequence or hardware utility test.

So..

The LEDs work when you plug them into a different controller.

I've tried swapping power supplies.

I've upgraded firmware to 1.17 - which means that the controller is talking and firmware works and ID is correct.

I've checked the config against a working controller - all good.

Any ideas?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does the CCR strip cycle RBG color in reset/test mode? IE hold reset button in and apply power to CCR controller.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...