Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
Little_b

Hardware Utility Missing Controllers

Recommended Posts

When I run HU to make sure all the controllers are connected and do some testing, it can only find 12 of my 14 controllers.  The 2 that are missing are the last 2 connected in series, but not ID numerically (meaning it's missing unit 3 and unit 12).  I have the Max Unit ID high enough to show all of them (and then some), and thinking it was a bad cat5e cable, I changed it out as well with no change.  When I play a sequence and/or run the show in the scheduler, the 2 missing controllers perform just fine.  Do I need to be worried of failure later on?  When I set the Unit ID #'s I used 1-14 and skipped 0A - 0F would this make a difference?  I didn't think it should.  Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

IMO if they work just fine when running a sequence, I wouldn't worry about it.

In the past, I have found the HU to not be 100% when finding controllers yet I don't have any issues when running sequences or my shows.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...