Jump to content
Light-O-Rama Forums
Art

visualizer issues

Recommended Posts

I have just created a visualizer file and tried to verify that it works. This issue is related to the CCP strings that I have, ROOFLINE, UPPER ROOFLINE, and CANDY CANES. I get this error:

There are one or more errors with your simulation that prevent it from running.  Please correct these errors and try again.

The CCD on Network/Unit Regular/1,when assembled has duplicate pixels.  The following fixtures should be checked:

--ROOFLINE - CCR 2 (Start Pixel=1  Next start pixel should be 2 or higher.)

--ROOFLINE - CCR 1 (Start Pixel=1)

 

The CCD on Network/Unit Regular/6,when assembled has duplicate pixels.  The following fixtures should be checked:

--CANDY CANES - CCR 2 (Start Pixel=1  Next start pixel should be 2 or higher.)

--CANDY CANES - CCR 1 (Start Pixel=1  Next start pixel should be 2 or higher.)

--UPPER ROOFLINE - CCR 2 (Start Pixel=1)

 

The CCD on Network/Unit Regular/6,when assembled has duplicate pixels.  The following fixtures should be checked:

--CANDY CANES - CCR 2 (Start Pixel=1  Next start pixel should be 2 or higher.)

--CANDY CANES - CCR 1 (Start Pixel=1  Next start pixel should be 2 or higher.)

--UPPER ROOFLINE - CCR 2 (Start Pixel=1)

 

Thanks

Art

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version are you using?  There was a version a while back that had a bug that could result in something like that.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having the exact same issue.  I'm using version 4.2.12 of the visualizer.    I use the ccr wizzard, set the string to 100 pixels.  Set the two fixtures it creates to unit 3 and I get the duplicate pixel error.  There is no option to start one of the strings at 51.  I'm at a total loss.  Seems like a no brainier.  Isn't this the point of a wizard?  To make it easy?  :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't think it;s the wizards fault but the way they are mapped. The CCP's if they are a 100 ct string should be 1st string 1-150  2nd string 151-300. Are you running these in dual mode? If so they will need two ID addresses. one for each string of 50.

SPaschall

Share this post


Link to post
Share on other sites

The wizard knows it is a CCP, so it should work right.  That is the whole point of the wizard!  It seems to ask for pixels not individual channels.  But you are right one string should be 1-50 and the other 51-100, but the drop down will not allow me to make one of them 50-100.  It only goes to 50.  I'm running in normal mode, so they have the same controller ID.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have asked this question in the past as well.   This may be something DevMike should address.   

It seems like SE gives you options which are not supported by Visualizer.  I just changed my SE to be 'String 2 has its own Unit ID' and I was able to do everything I needed. 

SEOptionUnsupportedByViz.jpgTooManyPixels.jpg

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...