Jump to content
Light-O-Rama Forums
Art

LOR Crashes when trying to load sequences

Recommended Posts

 I bought a new drive and cloned the data from the old drive.  Now when I open LOR on the new drive it crashes when i try to open an old sequence or try to start a new one. I reconnected the old drive and everything works.  Any suggestions.

 

Art

Share this post


Link to post
Share on other sites

What error message (if any) do you get?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

What operating system,and what LOR version?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

running windows 10.  The error is something like " the program has stopped responding  closing program".  Also I even tried to reload the LOR program with the newest verison and it still happens.  Again I  can put the old  drive back  in and all  is well.  Just issues when I try to run the program on the newly cloned drive, but everything else runs on the newly cloned drive.

 

Art 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't have a good answer to that one.  You should likely open a ticket with LOR on this.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You may have to clean out the old LOR files, registry and etc...then reinstall. I think LOR has a utility that will do this but please don't hold me too  that. I remember reading something about it a while back.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...