Jump to content
Light-O-Rama Forums
Denise Brunner

Nodes different colors

Recommended Posts

using E682, setup on color goes fine.  Green tests green, red tests red, blue tests blue - so controller is fine.  Set everything up in PE and can get effects to work, but nodes are wrong color....  ie. if I use color wash red, some nodes are red, some are green and some are blue.  Check to see if prop is set for RGB order and they are.  Anyway for individual nodes get set differently ????  Any other suggestions

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does the shift occur at a change in universe? The E682 will not allow a Pixel to cross universes. Therefore it only uses 510 channels in a universe. If you sequenced based on 512 channels used in each universe, it will become off by 2 channels each universe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As Jim suggested, change the Max Channel to 510 in your prop definition.

 

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites

You guys hit the nail on the head !!   Thanks sooooooooooooo much   I took last year off for a heart problem and got a major delay this year due to a bad back.  Hopefully will be up and running by Dec 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...