Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
Steve Constantino

SC08 PE Crashes when loading audio file

Recommended Posts

Report Number: SC08

Module: Pixel Editor

Software Version: 4.1.2

OS Version: Windows 7 (64 bit)


I get the following error when I open PE and try to open a new sequence.
 
 
 
 
 
Steve

post-1852-0-12613300-1438395386_thumb.pn

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am still having this problem. Audio file opens fine in SE but crashes in PE. I have tried renaming the audio file and changing its location but it still crashes.


Steve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for sharing your audio file Steve. The fix will be part of the next release.

 

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same issue.. I didn't have time to get you the files.. sorry Matt,   It sounds like you got it.. but too late for me to wait on another release... (unless it is tomorrow)..

 

I think I have about given up on PE for this year.. Not many effects and it is getting too late to keep vasilating.  This audio issue was the icing on the cake, so to speak..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for sharing your audio file Steve. The fix will be part of the next release.

 

Matt

 

This bug fix is part of today's 4.2 beta release.

 

Matt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×