Jump to content
Light-O-Rama Forums
chipwdw

error starting seq editor

Recommended Posts

went to open seq editor and got these error msg tabs:

 

1.

top of tab: vbalDTab6

run-time error'440':

automation error

<hit ok button then:>

 

2.

top of tab: vbalExplorerBarLib

run-time error '0'

<hit ok button then:>

 

3.

top of tab: LORSequenceEditor

Failed to load control 'vbalExplorerBarCtl' from vbalExpBar6.ocx. Your version of vbalExpBar6.ocx maybe outdated. Make sure you are using the version of the control that was provided with your application

<hit ok button then:>

 

then nothing, i havent changed or updated anything that i know of using:

 

windows XP - home edition - version 2002 - service pack 3

LOR 2.9.4 advanced

 

any ideas? havent done anything, didnt want to make anything worse

thanks in advance, chip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do a quick forum search for "vbalDTab6". One of the topics there suggests that you may need to uninstall, run the LOR registry wipe, and re-install the software.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, like Don suggested, that's a problem with the installation.  A certain required file is not installed or is installed improperly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for the info, as soon as i get home with a few minutes i will try this.

thanks again

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, dont want to screw this up. where can i find the registy wipe? looked on forums and support page, did i miss it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for the info, found the registry wipe on one of my 'cleaner/scanner'. Seq Ed is now running. thanks again guys. LOR and everyone here is the best

Share this post


Link to post
Share on other sites

×