Jump to content
Light-O-Rama Forums
Darryl Lambert

DL01-Pixel editor Appcrash (Cannot start Pixel Editor)

Recommended Posts

Report Number  DL01

Module: Pixel Editor

Software Version: 4.0

OS Version: Vista

Description: Cannot start Pixel Editor. Keep getting same windows error.

 

Problem Event Name: APPCRASH

Application Name: LORPixelEditor.exe

Application Version: 4.0.0.0

Application Timestamp: 5515d2ca

Fault Module Name: unknown

Fault Module Version: 0.0.0.0

Fault Module Timestamp: 00000000

Exception Code: c0000005

Exception Offset: 0bcc69c0

OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3

Locale ID: 4105

Share this post


Link to post
Share on other sites

No. That person couldn't install.

Software installed on second try & ran SE okay but went to tryout the pixel editor & got windows error

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried to recreate your issue by installing on Vista, but the Pixel Editor ran fine for me. You say you are getting a Windows error. Could you please provide a screen capture of that Windows error?  

Share this post


Link to post
Share on other sites

I call it a windows error but it might be just a pop up.

some of the text is cut off in the screenshot but was pasted in post #1

 

Screenshot%202015-03-30%2019.51.19_1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

First, can you try loading the new beta version - 4.0.2? I'm not sure that will help, but it will rule out some things.

 

If the Pixel Editor still won't start, can you go into Control Panel > Programs and Features, find anything that starts with "Microsoft .NET Framework" and post a screen capture of that here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so I had a bit more time to mess around. Tried to install 4.02 & got an error that the service was unavailable & wouldn't let me go any further. On my second attempt it installed but the pixel editor still crashed on launch. I then uninstalled 4.02 with Revo uninstaller which caught a bunch of registry entries that Add/remove programs missed. Reinstalled 4.02 & installed fine no errors or pop-ups. Sequence editor works aswell as few other items I tried, but when I launch the pixel editor it still just crashes with the same windows popup as previously posted.

So heres a screencap of the NET Framework. 

 

Screenshot%202015-04-02%2004.02.40.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...