Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
Bjmca

Single Pixel Staying Lit on New CCP String

Recommended Posts

I am having an odd issue with 1 single pixel staying lit on string number 2 of a CCP. Its staying lit almost a greenish white shade, and is located about in the middle of the strand, It comes on as soon as the unit is powered on even when not connected to the network.  I tried to reset the controller, but it makes no difference. I am assuming its a bad string, but is there something else I should try (other than black tape  :huh: ). No wires were cut or modified, but everything is mounted up on the roof so working on it is not much fun. 

 

Also when resetting the controller, the manual says to press and hold the reset button when powering up the unit. How long should the button be held down? 

 

It also states that pressing the button after the controller has booted will activate trigger 3. What does this mean?

 

The one pixel isn't going to be a big deal, I just want to know if I'm missing something obvious, as this is my first year with CCP's

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...