Jump to content
Light-O-Rama Forums
colonel

SS export fails to load SE Paint

Recommended Posts

a 3.10.14 SS export loads in SE Paint  but 3.11.0 and 2 gives the attached error.

post-2603-0-73043500-1391790473_thumb.jp

Edited by colonel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is the sequence that you're trying to put into the 3.11 Sequence Editor one that was created with SuperStar 3.10.14, or one that was created with SuperStar 3.11?

Share this post


Link to post
Share on other sites

SS and SE 3.11 won't export-paint. 3.10.14 was the last version that worked. I have not cross mixed versions to see if it is SE or SS.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you please send me (bob@lightorama.com) copies of:

 

(1) The SuperStar file that you exported from, and

 

(2) The sequence file that was created by that export

 

In the email, please clearly state this thread's URL, which is:

 

forums.lightorama.com/index.php?/topic/31001-ss-export-fails-to-load-se-paint/

 

Thanks,

 

Bob

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...