Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
shfr26

ctb 16 pc

Recommended Posts

Having a problem, on one of my controllers, channels 1,3,7 and 8 all come on at the same time.  In the test console if I turn on any of the above mentioned channels, they all come on, any thoughts?? I'm already a day late on start up.  Help please.  I have done a reset, changed the cat5 and flashed the firmware.

Share this post


Link to post
Share on other sites

open a ticket with that one, it sounds like a bridge or something burned out allowing power to flow the the said channels. being that they are on the same side.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You didn't say how old the controller is - maybe it's becoming senile.

 Got it from some guy over near Orlando, not as old as me and you so that is not it.    Did get it fixed, took it all apart,cleaned and put back together so all is good.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...