Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
qcyavenueoflights

trouble with 1602 gen 3

Recommended Posts

I'm using 52 channels to run a standalone sequence for 15 seconds and then loop. they are used for an exploding volcanoe. timing grid is 1/10 of a second. the chase sequences are out of sync. some lights stay on while the night might not come on at all. it's really messed up.  have 4 units, 3 have version 1.05 and 1 has version 1.08 firmware. the file size is 48 kb in sequence editor and 2842 bytes when i download from standalone in hu.  when I refresh in hu in finds the 4 controllers but won't turn the lights off. when i go to configure and hit refresh controllers are found but when i hit refresh i get the box that says unit did not respond to the option setting.

  now in the standalone box refresh finds controllers and i can turn the controllers off and on.  but if I try to delete sequence i get the box unit did not respond.  I have 6 other gen 3 that i didn't have problems with.  do they need to be on same firmware?  Is the file too big?   why can't i delete sequence?  Yes i've reset controllers and come up with same problems  I used this same program on animated controllers for 5 years and never had any problems.  been trying for weeks to figure this out   help please?

bob.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...