Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
dqhall

DH01 - Visualizer APPCRASH Box

Recommended Posts

Report Number: DH01

Module: Visualizer

Software Version: 3.10.0.4

OS Version: Windows 7 x64

Description:

After I start the Visualizer and open any existing .lee file, it opens correctly and I can edit and do whatever I need to. But when I'm finished and exit the app, the dialog box opens that says "The Light-O-Rama Visualizer has stopped working". This is not a show stopper, but an annoyance. Here is the information from the problem details.

Problem signature:

Problem Event Name: APPCRASH

Application Name: LORVisualizer.exe

Application Version: 3.10.0.4

Application Timestamp: 51d3281a

Fault Module Name: OLEAUT32.dll

Fault Module Version: 6.1.7601.17676

Fault Module Timestamp: 4e58702a

Exception Code: c0000005

Exception Offset: 00003e8d

OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48

Locale ID: 1033

Additional Information 1: 507f

Additional Information 2: 507fd8b5552b0aa8de623643afd07fa3

Additional Information 3: da5d

Additional Information 4: da5da8497a4a3a0b1079e23c04c83947

Read our privacy statement online:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:

C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Repeatability: I can easily repeat this problem by simply closing the Visualizer and reopening it and any .lee file and then close the Visualizer. The dialog box will pop-up. To see if my system may be at fault, I opened a clean Windows 7 virtual and installed 3.10.4 and went through the same steps as above. I also got the same error on the virtual machine.

post-264-0-83373500-1372971018_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Crashes in Oleaut(32/64) are usually caused by a problem within windows iteself.  Ensure you have all the latest updates installed on that computer.

 

The problem can also manifest itself due to Virus Scanners.  You can try to turn off your AV and see if the problem stops.   If so, the problem is there.  In any case, be sure to turn your AV back on again after.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I installed LOR 3.10.0.4 onto a fresh install of Windows 7 x64, and fully patched. I did not install any antivirus software. And I'm still getting the same error each time I close it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...