Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
fordsbyjay

Need help with USB adapter

Recommended Posts

This summer I had a hard drive failure so I have reloaded the latest version of LOR. When I tried to install the driver for my USB adapter I can't seem to get communication with my LOR boards.

The previous driver I had was CDM_2.02.04. I installed this driver and it said it installed and was ready to use. After a reboot I can not see any controllers so I upgraded to the latest version (2.08). Once again in my device manager it says it is working properly but I have no communication with my boards.

One thing I noticed different from the instructions is in the device manager it doesn't show anything about a com port.

Can anyone see what I am doing wrong? Wrong driver?

usbport.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I got it. Man getting old sucks. I had the wrong network cable plugged in. The one I use is dark blue and there is a dark green one that I grabbed from under the desk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Look at device manager for USB Serial Port
I am using three this year. 7,9,10. Com4 is for RDS.
devicemanager.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...