Jump to content
Light-O-Rama Forums
Sign in to follow this  
DanR

Audio File Missing: Playing an Exported Sequence as a Standalone Sequence

Recommended Posts

If you export a sequence in SS and then open that sequence in LOR, the audio file cannot be found. It is looking for SSEditAudioFile.wav in the Audio folder.

I found that file in C:UsersDanAppDataLocalTemp (Windows 7 machine).

To get around this, you can just open your original wav/mp3 file located in the Audio folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

DanR wrote:

If you export a sequence in SS and then open that sequence in LOR, the audio file cannot be found. It is looking for SSEditAudioFile.wav in the Audio folder.

I found that file in C:UsersDanAppDataLocalTemp (Windows 7 machine).

To get around this, you can just open your original wav/mp3 file located in the Audio folder.


Yes, this is a bug. As Dan says, you need to click on the File menu and select Open Audio file to get it to use the right audio file. This will get fixed in the next release.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...