Jump to content
Light-O-Rama Forums

Kieren James

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kieren James

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Melbourne Australia
  • Occupation
    Manager

More About Me

  • Interests
    photography
  • How I learned about Light-O-Rama -
    Wewbsite
  • Favorite Decorating Holiday?
    Christmas

LOR Software

  • LOR Software Version
    5.1.4
  • License Level
    Pro

Recent Profile Visitors

224 profile views
  1. Hi there I'm using my new pixcon 16 board in LOR mode and wondering if you are able to have more than 50 pixels on one channel? It seems that when configuring the board you can, but just want to be 100% sure. Also if you are able to have more than 50 whats the limit? And how do you draw this in the visualiser. The visualiser seems to limit you to 50 pixels unless you draw a pixels string, however that assign it to a DMX universe Just a bit confused on how to made this all work if possible. Thank for your help!
  2. Hi everyone Just wondering if any has been able to draw a 16 pixcon tree in the visualizer and allocate the channel successfully There seem to be a limit to the channel number when you run the wizard Has any be able to over come this Cheers Jerome
  3. I just receive my Pixcon16 board and my 16 CRC ribbon for my CRC tree which l purchased during the sale . I am trying to complete the configuration set but l can only get so far. I can see the board in the network configuration software but it will not let me do any configuration other than running the trouble shooter I have run the trouble shooter and it trys to set a static address but when it does l can no longer see the board in the network software. Then l have to used the the Factory IP reset so l can see the board again but the problem still remains , l can see the board but it will not let me configure it. I am able to configure other PixCon boards l purchased last year but not the new one that came last week Updated my software to the latest S4 version and l have a pro licence however this has made no difference either Light on the board show that the board is powered on and running properly. Not sure what to do next. Should l try a firmware update on the board??? Any help is greatly appreciated. Cheers Jerome
  4. Excellent information Allan Thank you for taking the time to post it all. I really hope that the developers at LOR decide to include an easier way to use these types of lights with their software. The current process, though it will works is very tedious. Thanks Jerome
  5. Hi everyone I'm just wondering if anyone has used the software program DMXIS in conjunction with LOR S4 I am looking to add some moving head colour wash LED lights this year and thought that it would be easier to program via DMXIS and run it side by side with LOR Link to the program is below http://www.enttec.com/index.php?main_menu=Products&pn=70570 Cheers Jerome
  6. Thanks for all the replies I check my licence and l have the professional licence, so ticket that one off the list. I do replay the effects that l have put into the PE sequence and can see then ok... I am saving the Data intensity file in the PE and l am reopening the sequence in SE after completing the work. I will keep tring
  7. Unfortunately it not there so l must be doing something wrong.. Just not sure what!
  8. Hi Dennis Thanks for your reply I have not seen that.... Where does that appear? Top of the screen or after your last controller channel in your sequence?
  9. Hi there This has most likely been covered in another thread somewhere but l could not find and straight forward answers after reading quite a few threads I have watch both the videos on the PE, but l have to say that l am still struggling to get thing to work correctly. I still have a couple of questions. When importing and already made sequence from SE to PE. Do you remove the channels that have already be assigned in SE to your RGB props that you want to edit in PE? I have a sequence with a 12 CCR tree that l and trying to import If yes, which is what l did. l then made a prop in PE with the same channels l had set up in the SE, completed some editing in the PE, save the work and generate the data intensity file. When l go back into SE and open the sequence l have just edited in the PE l don't see any l the work that l completed in the PE I must being doing something wrong but l just can not work out what.. Should l leave the channel assigned to the RGB CCR lights in the SE sequence when l open up the sequence in the PE?? I thought if l did that it would cause conflict between which of the two was programes is controlling the lights... Any help is greatly appreciated..
  10. Hi I was just wondering if anyone has used the LOR software to control a moving head rgb stage light. If so l would be interested to know how this was achieved. I'm interested in adding a few into my display Thanks Jeorme
  11. Hi everyone Just updating just in case anyone else experiences the same problem. Basically the drivers that were installed on my computer for the USB, slots were not certified by Microsoft, thus stopping them for working. I always though that these updated automatically, but this was not the case this time. Once l update to certified driver the everything started working again.
  12. Hi everyone I have upgrade to the new version 3.12.0 I am using the same computer as last year but now l am getting an the following 8002 comms error l have tried to fixed it but l am totally stumped Can some offer some advice in plain English please. Though l know a bit about computers when it comes to these types of error l really struggle Any help is greatly appreciated Thanks Jerome
  13. What would be the best programme to use? Is there more than 1
  14. Hi everyone I have spent a lot of time looking in the forum on this topic. And the only way there seems to be able to draw a basic non CCR pixel strip in the visualizer is to use external programs that other members have created. Surely this cannot be the only way to do this. I would just like to add smart pixel surrounds to my windows frames in the visualiser. Is the another way? Cheers!
  15. Hi I'm also trying to set up a separate LOR and DMX networks. I have had some success but have not be able to get both the LOR networks and the DMX universe to work at the same time. As soon as l add the LOR comm port in the network preference menu, the DMX universe stops working. Is there a simple reason or setting in the software that I'm missing. Software is s3 advance so it should be all ok. I have set up my LOR networks Regular through to AUX D on different comm ports connecting them to the LOR boards (AC, CCR's and DC boards) via USB485 adaptors. I have set up my DMX as universe 1 and it is connected via another usb485 adaptor . This has all been set up in the DMX tab in the network preference and l have selected the raw DMX protocol. The comms listen is going when l try to use both at the same time but l can only get them to work individually I have made the required cross over cable for the DMX board and it all work OK when used by itself. I know l can run my LOR boards in DMX. However l do not want to do this. Too much reconfiguring of all the channels that l have already set up. Any help on how to get both the LOR and DMX to play together would be really appreciated Cheers Jerome
×
×
  • Create New...