Jump to content
Light-O-Rama Forums

Randall Huber

Members
  • Content Count

    66
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Randall Huber

  1. Thanks guys, yes, I am running 8 LOR floods on 1 board and 5 dumb strips on the board with no power. Yes, it has 6 vent holes the size of quarters on the enclosure. It worked great night before last then nothing last night. I even had the enclosure door open as it hangs under a covered porch
  2. I have 2 cmb24d controllers for my floods and dumb ribbons. I have no power to one of the controllers. I switched out the fuses and nothing. I was wonder if it was possible to connect both controllers to one power source. I have this power source:
  3. I would like a copy sent to goob72@gmail.com. I agree to not sell or share this sequence with anyone. This request will be used for my private, personal use on my show only. I also understand the mere fact of making changes to the borrowed sequence and pasting it in to my sequence does not make it mine to share. Thanks for you time, effort.
  4. Not sure, I have 4. something or other.
  5. Thanks guys. It was a little confusing and I'm glad you all cleared it up.
  6. Thanks, that's what I was thinking. When I hook Pixie2 to my computer and assign the I'd, it only finds unit 14. I assume, since there is only 1 controller, that it will automatically assign port 2 !?
  7. Ok, so if the pixie2 has 1 controller and 1 unit I'd, how does it know which port to trigger in a sequence? I have 2 pixie2s. Unit I'd is 14. When I set it up in sequence editor, how do I assign the 2 corresponding ribbons?
  8. so i checked the network configuration and found that under aux network, (the one i use for ccr) under port tab, it said none. this should be com 5 at 500k. i checked the enhanced box.
  9. The SE. I made sure the control lights was checked.
  10. still cant get my CCR to play during a song. any thoughts?
  11. Brain fart. I figured it out. I didnt have the slide bar all the way to the right to include all 50 pixels
  12. ok, i didnt have all the rgb channels in the console on in the hardware unit. i moved the slide bar all the way ro incude all 50 pixels
  13. have 12 ribbon CCR (original) tree. When I fire up the Hardware Utility and test, 11 of the 12 ribbons light 3/4 of the way. The 12th lights the whole length. I can change the colors and effects fine. Is there something I am missing? Also, when I played 1 of my sequences, nothing happened on the tree. Quote Edit
  14. I have 12 ribbon CCR (original) tree. When I fire up the Hardware Utility and test, 11 of the 12 ribbons light 3/4 of the way. The 12th lights the whole length. I can change the colors and effects fine. Is there something I am missing? Also, when I played 1 of my sequences, nothing happened on the tree.
  15. Dumb question here, do I need to delete lightorama under program files (x86) to reinstall S4? i dont want to lose anything when i delete.
  16. I have a 12 channel CCR tree. When I powered it up to test, 3/4 of 1 CCR stayed lit. Any suggestions?
  17. I agree on personal preference. I have mine pointing down. Thought I might point up. I have a mega tree doing all kinds of stuff below most of them and sometimes its hard to see.
  18. Just wondering what everyone's opinion is on floods pointing up or down. Which gives you better effect/look.
  19. I have 2 cmb24d controllers. 1 for my rgb floods and the other for dumb strips. My issue(s) are 1. When I plug my floods into cat 5 cable, the HU finds that controller. When I daisy chain my dumb strips to the flood controller and hit refresh in HU, it finds no controllers. 2. When I hook up my 5 1602w controllers to the flood controller, the HU finds 6 controllers. (1 flood, 5 1602w) 3. When I hook dumb controller to 5 1602 units and the flood unit, HU says no controllers found 4. When I hook the dumb controller by itself the HU says no controllers I did the factory reset (power off, set all dip switches to off, dip switch 12 on, power up, light flashes fast, power down, reset dip switches to controller id) I get same result. I also have 12 ccr tree I was wanting to run but I have to get kinks out of this first. My red USB485 I bought last year is junk. I intended on running two networks but when I hook the red adapter up my computer is possessed and the mouse Icon bounes all over the screen. I have no control over it. I have to unhook my adapter for it to stop.
×
×
  • Create New...