Jump to content
Light-O-Rama Forums

jimswinder

Members
  • Content Count

    6,516
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    26

jimswinder last won the day on June 26 2016

jimswinder had the most liked content!

Community Reputation

181 Excellent

About jimswinder

  • Rank
    Member
  • Birthday 04/08/1954

Contact Methods

  • Website URL
    http://westseattlelights.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Maple Valley, Washington
  • Occupation
    General Contactor

More About Me

  • Interests
    None
  • How I learned about Light-O-Rama -
    What's Light-O-Rama??
  • Favorite Decorating Holiday?
    My Birthday

LOR Software

  • LOR Software Version
    4.3.18
  • License Level
    Pro

Recent Profile Visitors

890 profile views
  1. so...decided to update from version .18 to .34. Try to open up Sequence Editor and get the following error message: "Light O Rama is not correctly installed" *sigh*
  2. Can anyone tell me what this error means? Ran Verifier and had two of these errors: Application file has unexpected version number: [FILE]: C:\Program Files (x86)\Light-O-Rama\LORPost.exe / [EXPECTED]: 4.3.0.18 / [FOUND]: 5.0.0.0 Long time ago I tried downloading S5 Beta when it firwst came out. Tried opening a sequence with it but got an error..so immeaditley uninstalled it...could this be related to that? Did not uninstall completely? If so, any way to fix it?
  3. Never heard anything..still lags on mine..if and when I use LOR...
  4. jimswinder

    outdoor speakers

    You can buy RCA "Y" cables..essentially one connection into your computer headphone jack (male) but "y"'s out to two female pigtails so you can hook up more than one device (Transmitter, and amp)
  5. I believe I had already downloaded the patch..
  6. I uninstalled Windows 10 and went back to Windows 7...so far it is working, but have not downloaded all the Windows 7 updates yet...
  7. I notice the Visualizer has an Auto Save option...does the Sequencer also have that option? I couldn't find one.
  8. Reloaded 4.2.12...still lagging, so probably Windows 10 is the culprit...going back to Windows 7, see what that does.
  9. Yep, updated to WIndows 10, but it was fine until I updated to LOR 4.3.14 Acer Laptop, Aspire 7551-2531
  10. All sequences, even new ones...nothing but the Sequence Editor is running..so I guess its my computer
  11. Uninstalled and reinstalled...still happening...also running Windows 10 though that should not be an issue..
  12. Anyone else experiencing a long lag time in the Sequence Editor? Running 4.3.14 Pro. All I am doing is editing Channel Settings (IE Name, Circuit, Unit, etc.) and it is taking over 30 seconds before I can click on another channel. If I try clicking on another channel soon after I click "OK" to my edits, I get a "Sequence Editor Not Responding" message. When that message finally goes away after about 25 seconds, it still takes another 6 - 10 seconds before it actually "unfreezes"... Did not have a problem until updating to 4.3.14...
×
×
  • Create New...