Jump to content
Light-O-Rama Forums

gail bell

Members
  • Content Count

    73
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gail bell

  • Rank
    Member
  1. thanks, yes i reset the board a few days ago and so far they are staying off .but when it did it , they was about half intensity. cmoore60 wrote:
  2. ok , reset them seem to be ok , will wait to see if they come back on by them selfs . thanks .didn't know you could reset them .learned something new today. -klb- wrote:
  3. they are ctb16pc controllers Westport Lights wrote
  4. thanks i'll do that as soon as the rain stops -klb- wrote:
  5. and to reset it!!!!!!!!! by going to hareware utility and setting it back to unit 1 as before? am i correct? thanks everyone you all are great. Brian Mitchell wrote:
  6. ok , i got a new problem now was sitting here tonight and one set of lights come on all by it's self the computer was shut down . and i went out and unplugged the controller and plugged it back in several times my lights are still on . they wouldn't go off . then i unplugged it for 5 mins and plugged it in and they were off. getting to think theres a problem with this controller . any ideas ?just bought these controllers this year. hope they cover them .if something is wrong with them . or it.getting alittle nervous now.
  7. ok , i got a new problem now was sitting here tonight and one set of lights come on all by it's self the computer was shut down . and i went out and unplugged it and plugged it back in several times my lights are still on . they won't go off . getting to think theres a problem with this controller . any ideas ?just bought these controllers this year. hope they cover them .if something is wrong with them . or it.getting alittle nervous now.
  8. mine worked great for 2 nights testing , then next night they kept blowing fuses. really strange . -klb- wrote:
  9. thanks Dan , i will do that , but i took the board loose and looked behind it and there was just 2 beatles on it . got to checking had 2 channels that was over loaded.moved some lights to a different controller. now it's not blowing fuses. didn't think i was over loaded , sorry to bother everyone .thanks again LightORamaDan wrote:
  10. thoses beatles are bad this year.they get up behide the board. but i'm going to check voltages today .just to be sure i'm not over loaded , but like i said never had any trouble till last night -klb- wrote:
  11. has anyone ever had japanees beatles get in your controller and blow fuses ? i never had any problems till tonight and blew 2 fuses. then looked and found some burnt beatles.
  12. this is my first yr also, i loved the 6 channel box , but LOR is awsome compared to it .i started sequencing in april with the demo , was starting with 16 channels ,but once i got going i seen i needed more channels .so now i have 64 channels .with 14 songs already sequenced and 8 voice overs, i have the whole 2 storie house lights installed . 6 mini trees ,4 -15' arches ,and 12 soldiers for walk way. and my fm transmitter setup .plus i'll have 51 inflatables , and several blowmolds .it takes alot of time . and everyday thinking what i am going to do the next day , am i hooked ? ummmm you might say that , my neighbors thinks i'm crazy .lol but who cares .main thing have fun doing it . and a very special thank you to light-o-rama Dan.for all his help this yr .always buy from LOR and not ebay .i found out the hard way .good luck and MERRY CHRISTMAS.look out next yr lol, thanks gail RI_Pilot wrote:
  13. gail bell

    wierd problem

    lucky i thought of the transmitter .was about to get upset thinking my controller went bad , lol. i would of never thought it would of been that.and with the program shut down and the lights on the house still flicking was wierd,then to turn off the xmitter and they would quit .then turn it on and they would flicker again . maybe this will save someone a head ache.i never seen a thread on this. thanks gail
  14. gail bell

    wierd problem

    well i hooked up my second controller.and my first controller was messing up ,like it was shutting down, light was blinking on controller at times,thought it was going bad . seems the the fm transmitter was interferring with theusb485b booster. i shut off transmitter and lights worked perfect,turn it on and lights only worked half the time .so i shut down lor control panel and anything to do with lor , and low and behold the lights was still flickering on the house ,so i shut off trasmitter and lights went off. seems wierd that happen , so i put the usb485b booster on the floor ,away from the transmitter, turned everything on , and it works perfect,light doesn't blink anymore on controller either.hummmmmmm. has anyone ever had this problem? looking for input on this , thanks in advance, gail
×
×
  • Create New...