Jump to content
Light-O-Rama Forums

jg2770

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About jg2770

  • Rank
    New Forum User

More About Me

  • How I learned about Light-O-Rama -
    dont remember its been a long time ago
  • Favorite Decorating Holiday?
    christmas

Profile Information

  • Occupation
    crew scheduler

LOR Software

  • LOR Software Version
    5.2.4
  • License Level
    Pro

Recent Profile Visitors

15 profile views
  1. I went ahead to put it together and it works. Yes i did not set the max circuit to 300. Thank you so much i would of never figured out.
  2. ok let me try that . will let you know tomorrow if that works. thanks for your input.
  3. oh the second pixie 2 port 1 would start on the 40 node layer at the 11th node.. im sure im doing this all wrong. to run with LOR not DMX
  4. i have the light strung with port 1 starting ccw bottom right im running it around the star 70 on outer layer then im going onto layer with 30 nodes from that first 100 node string. then im starring the second string of 100 nodes with 30 to finish the 60 node layer then on to the 50 node layer then onto the 40 with 10 nodes going into that layer. and so on until i get to the center layer where i cut a string to get 20 nodes.
  5. ok so i need to set the unit id for the first pixie 2 to 3D and 3E and the second pixie 2 to 3F and 40
  6. https://drive.google.com/drive/folders/17vcdcSKzSqby8W-A0kDLhDRBPRhqyeAp?usp=sharing
  7. https://drive.google.com/drive/u/0/folders/17vcdcSKzSqby8W-A0kDLhDRBPRhqyeAp hope this works
  8. K6ccc i could not see your nested star with the link. Hope my link works.
  9. Ok I restrung the lights on the star. I went ccw from the most outer layer. Im using two Pixie2D units 3F and 40. When i install the first 100 pixels from port 1 everything works fine fine. When i start the next 100, which im starting from the end of the first string from port 2. The lights are not in sync with the first string doing a spiral pattern. My first question is where am i suppose to start installing the lights and do i just keep continuing lights end to end with every 100 on the next port. https://drive.google.com/drive/u/0/my-drive
  10. When I set the lights to do a spiral the light pattern is perfect on the first 100 pixie Port 1. When I put on the port 2 lights which start at the end of port 1 they are not in sync with the spiral pattern.
  11. Does anyone have detailed instructions on setting up the star with LOR not using DMX. I can get the first 100 pixiles on just fine but when im adding the next 100 at the end of the last string the light pattern with not match up. I tried reversing the ports . nothing i have tried so far has worked. Thanks
×
×
  • Create New...