Jump to content
Light-O-Rama Forums

vshawkey54

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vshawkey54

  • Rank
    New Forum User

Profile Information

  • Location
    Sacramento
  • Occupation
    Project Manager

More About Me

  • Interests
    Baseball
  • Favorite Decorating Holiday?
    Christmas

LOR Software

  • LOR Software Version
    5.4.2
  • License Level
    Basic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Yes it took him about 5 minutes to figure it out and we are forever grateful!! We have one happy boy.. I took a video of his sequence and I will post it soon!
  2. Thank you so much, you made this boy sooo happy!!
  3. Thank you! I'm working now and am on the West Coast, when would work for you?? I really appreciate your help!
  4. Yes we have the control lights on and we have an AC controller
  5. I actually found the NP and the settings you suggest were set up correctly already so I’m not sure what to do next.
  6. Thank you JR, where is this NP tab? In what program? Is there a LOR network app? I don’t see this in any of our programs.
  7. No but I can definitely download it if you can help us!!
  8. So we have programmed a sequence, added a preview and we run it and it works and you can see it working on the preview. How do we get that to talk to the controller? We know the controller talks to the computer because we’ve tested it on the hardware utility. There must be some sort of setting we are missing??
  9. No, we always close the hardware utility first.
  10. yes, we have created a working sequence, and a preview and made sure all the channels match. We play the sequence and yes, we have used the hardware too and when we test the lights in the hardware utility everything works fine. I just opened a ticket with the help desk so hopefully they can help us. Thank you for your feedback on the version, we will definitely look into S4. Thank you for your help!
  11. We have the status window open and it’s showing enabled and but there’s nothing in the sequence window. We are way over our heads with this program!
  12. It’s a CTB16PCg3 and we made sure the drivers were installed, the control panel was enabled and the control lights was on. When we tested the light in the hardware panel they lighted up fine so we are at a loss! When we try to play it back in the sequence editor, we are just playing it via the playback function, is there something else we need to do??
  13. Yes we purchased the basic software package too.
×
×
  • Create New...