Jump to content
Light-O-Rama Forums

lanopie

Members
  • Content Count

    120
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

1 Follower

About lanopie

  • Rank
    Member
  • Birthday 01/29/1960

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Curran, Ontario, Canada
  • Occupation
    Retired Federal Government employee

More About Me

  • Interests
    Woodworking, music
  • How I learned about Light-O-Rama -
    The internet
  • Favorite Decorating Holiday?
    Christmas

LOR Software

  • LOR Software Version
    5.2.4
  • License Level
    Pro

Recent Profile Visitors

875 profile views
  1. Very impressive, I really like it!!!! Wold you share? lanopie@xplornet.com Thanks!
  2. Hi, I would kindly like a copy, lanopie@xplornet.com
  3. Welcome aboard! You might have a better chance to look at the posts here, ask in the post itself for the ones you want.
  4. Is it something like this picture you are looking for?
  5. I would suggest to anyone upgrading to S5 to create, from scratch, your preview. Start with a just a few of your props and test it. On an another day do some more props and more testing. When I switched to the beta version I tried importing my S4 sequences and everything and noticed what a hassle it was to correct the errors and decided to create from scratch and let me tell you it was well worth it. Everything is clean and easier to work with. This was my second year running my show with S5 and I would not go back to S4.
  6. Wishing all of you a very Merry Christmas, if you're travelling, travel safe. We can all take a breather...
  7. Could I please have a copy as well, Thank you in advance lanopie@xplornet.com Don't need it, you had already sent it, me and my old age... Thanks!
  8. Fortunately the Hardware Utility works perfectly, the HUB is also nice but not fully functional yet...
  9. Hi Matt, I am using 5.2.2, another thing I noticed was when you go back to modify a show all the hours are set to the default, you don't see the ones previously set.
  10. Not sure if this can help, I created a shutdown animation file, it has the lights from the last show ON and then I just turn them off. The animation is only a minute long, you can always trim it down to 30 seconds or so. There is also the item under Control Lights, Turn lights off when playback stops, I had to uncheck this in order for my Tune to sign to stay on in between songs.
  11. When I create my SD Card through the HUB, it only plays my first show, it will not go to the second show. My schedule is set properly and the time on my director is good. I went back to HU and clicked on LOR MP3 tab to create my SD card. The results is it's working fine. Not sure if there is a problem with the HUB, I will keep testing it. Anybody else having problems running multiple shows on your SD card when created through the HUB? I have to say that the HUB really looks good and simple to use, much better than HU. Thanks!
  12. I'm getting the same message when I create my SD card but it still works.
  13. I had some problems finding orange and purple but trial and error I got this; for orange try Red at 255, green at 25 and blue at 0, for purple try red at 255, green at 0 and blue at 255. Let me know how that goes.
×
×
  • Create New...