Jump to content
Light-O-Rama Forums

Dan101

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Dan101

  • Rank
    New Forum User

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/channel/UCIu_ulqFAQE9oEDyl-LOwlw/videos?

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Queensland, Australia
  • Occupation
    Mechanical Engineer

More About Me

  • How I learned about Light-O-Rama -
    Online search
  • Favorite Decorating Holiday?
    Christmas

LOR Software

  • License Level
    Pro

Recent Profile Visitors

8 profile views
  1. Report Number: DH03Module: Pixel Editor within S5 Sequencer Light-O-Rama S5 Sequencer (32-bit), Version 5.0.20 Pro Edition Microsoft Windows 10 Home 64-bit Intel® Core™ i7-3615QM CPU @ 2.30GHz NVIDIA GeForce GT 650M OpenGL version: 4.5.0 NVIDIA 382.05Description: When using the 'append items to view' dialogue, left mouse click in the 'selected items' window when empty causes an unexpected error. See attachments. This happens when creating a new view, or when appending items to an existing view. Repeatability: Repeatable. 1. Select 'Create New View,' or 'Append Items to View' 2. Left mouse click in 'Selected Items' window before any items have been selected )see attached screen shot) 3. Unexpected error dialogue appears, requires saving and closing of all open sequences.Hardware Used: N/AThis is not related to a particular sequence. Happens with existing sequences and newly created sequences. LORSequencer-trace.txt
  2. Dan101

    DD06 Views no longer working

    For what it's worth, I had this same issue with v5.0.18 for a while, but I worked around it by using the mouse scroll wheel while hovering over the view list. v5.0.20 hasn't had this issue so far.
  3. Report Number: DH02Module: S5 SequencerSoftware Version: Light-O-Rama S5 Sequencer (32-bit), Version 5.0.20 Pro Edition Microsoft Windows 10 Home 64-bit Intel® Core™ i7-3615QM CPU @ 2.30GHz NVIDIA GeForce GT 650M OpenGL version: 4.5.0 NVIDIA 382.05Description: Unable to delete views from S5 v5.0.20. Repeatability: Repeatable. 1. Open new animation or musical sequence (or use existing sequence, doesn't matter) 2. Default tree view is "Show All Items" 3. Using the menu drop-down to the right of the view name, select "Add new view" and create the new view (let's call it "test"). 4. Make view "test" active 5. From the same menu drop-down to right of view name, select "delete view" 6. LOR Dialogue asks "Are you sure you want to delete 'test'?" 7. Click "Yes" 8. Active view reverts to "Show All Items", however view named "test" is still shown and can be selected from the view drop-down. It cannot be deleted.Hardware Used: N/AThis issue is not related to a particular sequence.
  4. Report Number: DH01Module: Pixel Editor within S5 Sequencer Light-O-Rama S5 Sequencer (32-bit), Version 5.0.20 Pro Edition Microsoft Windows 10 Home 64-bit Intel® Core™ i7-3615QM CPU @ 2.30GHz NVIDIA GeForce GT 650M OpenGL version: 4.5.0 NVIDIA 382.05Description: When I attempt to add a motion effect row to a pixel group by right click on pixel group > add/modify motion effect rows, the correct dialogue box opens to add motion effect rows, however the prop in the top left corner is the first prop in the group, not the group itself. Eg: If I had a pixel group called "All Window Outlines" with associated props "Window 1", "Window 2" and "Window 3", the prop listed in the motion effect rows dialogue after right clicking on the group would be "Window 1", not "Window Outlines". I have also tried selecting group definition from the same right click menu, and adding motion effect rows that way, however they still do not appear in the sequencer view under the group, even after hiding and re-adding the group, restarting S5, re-adding the pixel group etc. Notes: 1. This is happening to S4 (v4.3.26) sequence files imported to S5 v5.0.20. 2. This was not a problem when importing S4 sequence files to S5 v5.0.18. 3. When I open a v5.0.18 sequence file in 5.0.20, all pixel group motion effect rows are visible and able to be modified. 4. All S5 sequence files are using the same design preview (see #5) 5. The pixel groups were NOT part of the design preview being used in S4. I had modified the design preview in S5 v5.0.18 to include the pixel groups and imported a few S4 sequences with success, I then updated to v5.0.20, and I'm now importing S4 sequence files into v5.0.20 with this issue. 6. When I create a new sequence in S5 v5.0.20 and append pixel groups to a view, all motion effect rows appear correctly as defined in the design preview. No problems. Repeatability: Repeatable. 1. Import S4 version sequence into S5 5.0.20. 2. Append new pixel group to a view. 3. Add/modify motion effect rows on pixel group (right click on pixel group > add/modify motion effect rows) 4. Prop listed in top left of dialogue box is the first prop in the group, NOT the group. RESULT>> Unable to add motion effect rows to the pixel group.Hardware Used: N/AThis is not related to a particular sequence, but appears to be an issue with S4 Sequences imported into S5 v5.0.20.
×