Jump to content
Light-O-Rama Forums

A one doll

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About A one doll

  • Rank
    New Forum User

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Florida
  • Occupation
    Walmart

More About Me

  • Interests
    Horses
  • How I learned about Light-O-Rama -
    You tube videos
  • Favorite Decorating Holiday?
    Christmas

LOR Software

  • LOR Software Version
    4.3.24
  • License Level
    Advanced

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. A one doll

    Boxes not working

    I finally got it all working one of controllers does not work and there was a bad cable which I found by taking them all down and reassign the unit id.
  2. A one doll

    Do you need help?

    may have fixed the problem when I hooked up the mini director all of the boxes were still blinking green and I had random lights Coming on so I took two of my controllers down and reset the unit id on those and so far they were working, today when I get off work I will try the rest and hook up one at a time. But why would the Ids change and they would not get connection from mini director? I am confused. Hopefully this will fix it. We did use the show builder in lor. I do have a Kingston card.
  3. A one doll

    Boxes not working

    I may have fixed the problem when I hooked up the mini director all of the boxes were still blinking green and I had random lights Coming on so I took two of my controllers down and reset the unit id on those and so far they were working, today when I get off work I will try the rest and hook up one at a time. But why would the Ids change and they would not get connection from mini director? I am confused. Hopefully this will fix it. We did use the show builder in lor.
  4. A one doll

    Boxes not working

    it is a kingston
  5. A one doll

    Boxes not working

    we hooked up to the first box and now it does not work
  6. A one doll

    Boxes not working

    no
  7. A one doll

    Do you need help?

    We are not using a computer we are using aump3g3 mini director to power the show, it is not the connections they are correct, I have checked and reconnected multiple times, I have started with just trying to use the first two controllers 1602wg3 and work forward but they do not work, they have power and a blinking green light that is all. Computer used in sequencing is win7x64 but as I said everything worked before we tried to hook up last box.
  8. A one doll

    Do you need help?

    I have 2 1602wg3 and 4 ctb16pc and I have the gen 3 mini director we disconnected controller no 7 and it still does not work. I have the advanced license.
  9. A one doll

    Boxes not working

    We have 7 boxes in our setup boxes 1-6 were connected correctly and everything was working fine until we hooked up the final box, now nothing is working mp3 director stays on solid red light and won't load sequences. Nothing is working all boxes have power and flashing green light but they seem to not be getting the signal from the mp3 director. Am stuck have checked and rechecked all connections they are right, everything has power but no sequences play. We have reset all the boxes and still nothing is working. Is there a way to check mp3 director to make sure it works or a way to reset. Any help is appreciated. we have 2 lor1602wg3 and 4 ctb16pc
  10. A one doll

    Boxes not working

    We have 7 boxes in our setup boxes 1-6 were connected correctly and everything was working fine until we hooked up the final box, now nothing is working mp3 director stays on solid red light and won't load sequences. Nothing is working all boxes have power and flashing green light but they seem to not be getting the signal from the mp3 director. Am stuck have checked and rechecked all connections they are right, everything has power but no sequences play. We have reset all the boxes and still nothing is working. Is there a way to check mp3 director to make sure it works or a way to reset. Any help is appreciated. I have 2 lor1602wg3 and 4 ctb16 pc
  11. A one doll

    Boxes not working

    We have 7 boxes in our setup boxes 1-6 were connected correctly and everything was working fine until we hooked up the final box, now nothing is working mp3 director stays on solid red light and won't load sequences. Nothing is working all boxes have power and flashing green light but they seem to not be getting the signal from the mp3 director. Am stuck have checked and rechecked all connections they are right, everything has power but no sequences play. We have reset all the boxes and still nothing is working. Is there a way to check mp3 director to make sure it works or a way to reset. Any help is appreciated. I have 2 lor 1602wg3 and 4 ctb16pc
  12. A one doll

    Boxes not working

    We have 7 boxes in our setup boxes 1-6 were connected correctly and everything was working fine until we hooked up the final box, now nothing is working mp3 director stays on solid red light and won't load sequences. Nothing is working all boxes have power and flashing green light but they seem to not be getting the signal from the mp3 director. Am stuck have checked and rechecked all connections they are right, everything has power but no sequences play. We have reset all the boxes and still nothing is working. Is there a way to check mp3 director to make sure it works or a way to reset. Any help is appreciated. ave 2 lor 1602wg3 and 4 ctb16pc
  13. A one doll

    Mp3 director seems to be the problem

    We have 2 lor 1602wg3ctb16pc and 4 ctb16pc
  14. A one doll

    Mp3 director seems to be the problem

    We have 7 boxes in our setup boxes 1-6 were connected correctly and everything was working fine until we hooked up the final box, now nothing is working mp3 director stays on solid red light and won't load sequences. Nothing is working all boxes have power and flashing green light but they seem to not be getting the signal from the mp3 director. Am stuck have checked and rechecked all connections they are right, everything has power but no sequences play. We have reset all the boxes and still nothing is working. Is there a way to check mp3 director to make sure it works or a way to reset. Any help is appreciated. Will get all model numbers for the boxes we have and post them in a couple minutes.
  15. A one doll

    Do you need help?

    We have 7 boxes total, all are blinking status but won't communicate to mp3 director now. Everything was working fine until we tried to connect the final box number 7, once we connected that one it started playing weird and not to sequence and freezing on certain channels. Now no boxes are communicating with the mp3 director and the mp3 director light stays red and does nothing. All of the cat5 cables are connected correctly have checked and rechecked connections and order of connections that part is right. I am stuck.
×