Jump to content
Light-O-Rama Forums

chadg

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About chadg

  • Rank
    New Forum User

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    MA
  • Occupation
    Sales

More About Me

  • How I learned about Light-O-Rama -
    Bing Search
  • Favorite Decorating Holiday?
    haloween and christmas

LOR Software

  • LOR Software Version
    5.2.2
  • License Level
    Pro

Recent Profile Visitors

145 profile views
  1. chadg

    CCB and S5

    So, I just upgraded to S5 Pro and boy what a difference. I'm getting the hang of it, but I can't for the life of me get my CCB's to work. I have a CCB with two 50 pixel strands on it. When ever I design it int he new prop designer it keeps creating things that produce motion effects. When I go to run them on my network I can't because it is not an enhanced network. I still have an old CTB16, so I can't set it to enhanced. For the life of me I can't get a sequence to play. Please advise on how you are supposed to put CCB's in S5. Thanks.
  2. chadg

    visualizer issues

    The wizard knows it is a CCP, so it should work right. That is the whole point of the wizard! It seems to ask for pixels not individual channels. But you are right one string should be 1-50 and the other 51-100, but the drop down will not allow me to make one of them 50-100. It only goes to 50. I'm running in normal mode, so they have the same controller ID.
  3. chadg

    Two Strings - One Unit ID

    What was your solution? I'm having the same issue....
  4. chadg

    visualizer issues

    I'm having the exact same issue. I'm using version 4.2.12 of the visualizer. I use the ccr wizzard, set the string to 100 pixels. Set the two fixtures it creates to unit 3 and I get the duplicate pixel error. There is no option to start one of the strings at 51. I'm at a total loss. Seems like a no brainier. Isn't this the point of a wizard? To make it easy?
  5. chadg

    Can't add a CCB

    I'm trying to add a CCB to my visual. I used the wizzard and that was pretty easy. It created two fixtures of 50 pixels each. Nice. Now I can't run it and get a compile error that there is a duplicate pixel. It says that the second fixture shoudl have a start pixel of at least 2 or greater. OK, fine. I set that to 2. Then it erorrs out with the same error, now the fixtures are swapped and it tells me the first one needs to have a start pixel of at least 3. What gives? This is very confusing...... Any help much appricated.
  6. So, is there an easy way to chang the controller number on say 100 channels? I purchased a sequence with CCB configured and I just need to change the controler number. Seems silly that I have to click on all 100 channels? Thanks.
×