Jump to content
Light-O-Rama Forums

gravrod

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

gravrod last won the day on July 4 2016

gravrod had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About gravrod

  • Rank
    New Forum User

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Leander, TX
  • Occupation
    Banker

More About Me

  • Interests
    Marching band, board games, Christmas lights
  • How I learned about Light-O-Rama -
    Another Christmas enthusiast
  • Favorite Decorating Holiday?
    Christmas & Halloween

LOR Software

  • LOR Software Version
    4.3.14
  • License Level
    Pro
  1. Bluetooth Speaker

    We just purchased a waterproof bluetooth speaker from Costco. Does anyone know how to broadcast to it from the G3-MP3 director?
  2. What Speaker Do You Use? Bluetooth?

    I don't understand. What is Caniac (Chet)?
  3. I have a G3 mp3 director running my small show. This year I switched to wireless light linkers so I want to use a Bluetooth, waterproof, speaker but I don't know how to get the signal from the aux out port in the mp3 director to the speaker (which I'll probably get at Costco for ~$50). Am I crazy to think that's even a possibility? I already know it's not going to work but I figured I'd ask. Any other ideas out there for waterproof, wireless, sound in your yards? Thanks, David
  4. Hey, great idea. I had accidentally locked the SD card. Great job, Don.
  5. I have the Pro Version. I've used LOR for about 4 years now but this is the first time I've seen this error.
  6. Has anyone ever seen this error when attempting to add a sequence to your SD card? "There was a problem while attempting to create the MP3 show Current activity: Removing file (S1FILE01.MP3) Error was: Permission Denied"
  7. We have 48 controllers all connected with CAT5 across a very large property. The entire show is plugged in using the G3 mp3 director. There are two CAT5 wires that plug in to the mp3 director. One goes to one half of the show which has 24 boxes and the other goes to the other 24 boxes on the other side of the property. I did not make any software changes with the network. All I did was plug it in to network 2. Was that a mistake? Do I need to go in to the sequence editor and assign all of the controllers on one side of the property to network 1 and the other half to network 2? I noticed when I add the show to the SD card there is an option to have a second network but it is grayed out and says "not active". Could that be my problem? It says "dual network directors only." Do you know how to activate the second network? Do I do that in the sequence editor? When I turned the show on tonight I would say 90% of it turned on without a problem but then after a few minutes the controllers that are the furthest distance away show on the display "no connection" and then all controllers after that one do not work. All of the CAT5 is store bought from Fry's Electronics so the wire probably isn't bad. I only have 768 channels which compared with other people's shows isn't that much. Do you really think this is a network issue or perhaps there is just too much CAT5? I have the speed set at 500k. Is that too fast? Should I slow it down? Could I use some light linkers to help? We have 24 of them.
×