Jump to content
Light-O-Rama Forums

dl20415

Members
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About dl20415

  • Rank
    Member
  • Birthday 03/12/1955

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Jeanerette, Louisiana
  • Occupation
    self employed

More About Me

  • Interests
    camping
  • How I learned about Light-O-Rama -
    internet
  • Favorite Decorating Holiday?
    christmas

LOR Software

  • LOR Software Version
    3.11.2
  • License Level
    Advanced

Recent Profile Visitors

391 profile views
  1. Where can I get extra Triacs for the residential controllers? Do you have a part number and amp size?
  2. Do you still have the pixel controllers?
  3. I purchased 3 50 watt floods in the Mad Grab sale. I only had 1 of the 3 that the HU could detect. Opened a help ticket and was told 1 out of three was possible but failure of 2 out of three was nearly "impossible"! They, however, issued a pickup for the 2 that didn't work because I "insisted" on replacing them. Haven't heard back yet!
  4. All my lights were purchased from CDI. I must say, they stand behind their products. Last year they replaced all the blue leds that failed!
  5. Has anyone else noticed a higher than normal failure rate in blue leds? My display is red and blue. Last year I had at least one third blue fail, and no red! This year it is worst! I decided to phase out the blue with green.
  6. Thanks! Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. If I have 2 pixel controllers with the same ids, but one on aux c and one on aux d, would they interfere with one another? Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. How are you guy's sequencing your 50 watt floods? In SE or PE? Sent from my iPad using Tapatalk HD
  9. I will try that! Sent from my iPad using Tapatalk
  10. I do have other networks not connected yet! Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. Right now I have 2 controllers, one on each string, set to normal mode with 2 different ids and it works perfectly, no blinking! Sent from my iPad using Tapatalk
  12. Its the only prop on the network! I have it connected alone in my garage trying to figure this out! Sent from my iPad using Tapatalk
  13. Yes I am. Dual mode also Sent from my iPad using Tapatalk
  14. That is what I've done! The effects are correct, but I'm getting a blinking in the second string! There is nothing wrong with the controller or pixel string, both were tested! Sent from my iPad using Tapatalk
  15. Here's the kicker, I hooked 2 controllers, one on each string, set to normal mode, works perfectly Sent from my iPad using Tapatalk
×
×
  • Create New...