Jump to content
Light-O-Rama Forums

mdeutch

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mdeutch

  • Rank
    New Forum User
  • Birthday 04/13/1963

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.youtube.com/user/MDeutch63/videos

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Corinth, Texas
  • Occupation
    Engineer

More About Me

  • Interests
    Family!!
  • How I learned about Light-O-Rama -
    User
  • Favorite Decorating Holiday?
    All

LOR Software

  • LOR Software Version
    4.3.24
  • License Level
    Pro

Recent Profile Visitors

235 profile views
  1. I would like a copy sent to mdeutch@charter.net I agree to not sell or share this sequence with anyone. This request will be used for my private, personal use on my show only. I also understand the mere fact of making changes to the borrowed sequence and pasting it in to my sequence does not make it mine to share. Appreciate it!
  2. Correct, I uninstalled 5, rebooted then installed 4. All files were backup in two separate locations. (Been there, lost that...)!! Thanks for the suggestion in x86 part and I'll give it a go!
  3. I failed to mention, this is related to the Pixel editor only. everything else works as expected. It happens when I simply open PE or attempt to open a .lpe.
  4. When I reverted back to S4 from S5 due to issues with migration that were not there over the past 5 years, I receive the following error. Ideas?
  5. Hmmm...seems like a bug if they worked before, why would this break it? May have to revert to S4...not sure we have enough time for such. Maybe next year...
  6. Thank you all for the responses. To clarify, while i understand the issue wit the preview, will it still control the lights when i go live or do i have to correct first? thx
  7. When I convert my files from S4 to S5, I receive an error telling me various channels will appear but will not drive lights. When I open the sequence, I then see "@" signs next to the errors reflected during the import. Please advise as this is the same sequence and hardware configuration I have use since S3 with no issues. I am open to suggestions... Cheers!
  8. "I would like a copy sent to mdeutch@charter.net" "I agree to not sell or share this sequence with anyone. This request will be used for my private, personal use on my show only. I also understand the mere fact of making changes to the borrowed sequence and pasting it in to my sequence does not make it mine to share". thank you sir!
  9. Problem Solved - Split network to Reg & Aux A. Changed channel config in SE and PE to match where controllers used by SE only are on one net and PE & SE are on separate net. This allowed me to sequence in PE and SE for the megatree. If anyone has another way, to have them on the same net please let me know. thx!
  10. If its not too late...would like a copy of any disney/kids ones anyone has... Thank you! mdeutch@charter.net
  11. Question for- k6ccc Jim - Reading closer, I did "Delete Channel" for all not sequenced with SE but are you saying to "Delete Channel from Track"? I assume this only apples for standard LOR channels correct? My DMX channels are working fine which were also sequenced using PE. mike
  12. I have a similar issue. I used the PE to sequence a magatree (looks great in the PE view) but does not actually control the lights in the real world. The intensity file in SE show the correct LOR controller and channel numbers. (I have the "Sequence Method" set for PE so all good there). To test, i added dummy content to the SE channels and the dummy content works fine. Suggestions?
  13. Mind sending a copy to a fellow Texan? mdeutch@charter.net Cheers in advance...
  14. Side note...if you are using S3 and LOR's USB adapter, you do not need to convert. Basically, LOR hardware and software talk DMX and you can daisy chain controllers via standard RJ45 cabling. You can come outof the last drop to a native DMX device but you will then need to an adapter cable. Worx pretty well....
×
×
  • Create New...