Jump to content
Light-O-Rama Forums

drmuzz

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About drmuzz

  • Rank
    New Forum User

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    California
  • Occupation
    SW Engineer

More About Me

  • How I learned about Light-O-Rama -
    google
  • Favorite Decorating Holiday?
    christmas
  1. Running 5.0.14 Created Animation sequence with 1 level loop. Loop repeat is 30 with no speed adjustment (when I use speed adjustment I get an error "speed modifier attribute" already used when generating playback files). Generated playback files. Created Show which includes only the animation sequence (attached) in animation tab of Show Builder. Run show on demand, sequence does not play and the following errors appear in the command line window: . . .1:50:25 AM: ERROR WITH SEQUENCE (Invalid loop speed modifier (0.00)) Animation: C:\Users\Russ\Documents\Light-O-Rama\Sequences\2017HouseAnimations-1.play.las 1:50:25 AM: ERROR WITH SEQUENCE (Invalid loop speed modifier (0.00)) Animation: C:\Users\Russ\Documents\Light-O-Rama\Sequences\2017HouseAnimations-1.play.las 1:50:25 AM: ERROR WITH SEQUENCE (Invalid loop speed modifier (0.00)) Animation: C:\Users\Russ\Documents\Light-O-Rama\Sequences\2017HouseAnimations-1.play.las 1:50:25 AM: ERROR WITH SEQUENCE (Invalid loop speed modifier (0.00)) Animation: C:\Users\Russ\Documents\Light-O-Rama\Sequences\2017HouseAnimations-1.play.las 1:50:25 AM: ERROR WITH SEQUENCE (Invalid loop speed modifier (0.00)) Animation: C:\Users\Russ\Documents\Light-O-Rama\Sequences\2017HouseAnimations-1.play.las 1:50:25 AM: Request to clear show on demand received 1:50:25 AM: Current show is entering shutdown mode 1:50:25 AM: ERROR WITH SEQUENCE (Invalid loop speed modifier (0.00)) Animation: C:\Users\Russ\Documents\Light-O-Rama\Sequences\2017HouseAnimations-1.play.las 1:50:25 AM: Finished show: C:\Users\Russ\Documents\Light-O-Rama\Sequences\2017StaticShow.lss Thoughts? Russ 2017HouseAnimations-1.play.las
  2. Running 5.0.14 First time loading an S4 sequence which has been edited in both PE and SE I get the "Upgrading the Sequence" dialogue box. The dialogue stays up for several minutes until the OS pops up an error: System OutOfMemoryException Initial part of stack trace: ************** Exception Text ************** System.OutOfMemoryException: Exception of type 'System.OutOfMemoryException' was thrown. at System.String.CreateStringFromEncoding(Byte* bytes, Int32 byteLength, Encoding encoding) at System.Text.UTF8Encoding.GetString(Byte[] bytes, Int32 index, Int32 count) at ‭‬‏‭‭‫‪‬‏‎‭‪‏‬‭‌‏‍‎‌‫‍‫‎‮[-](UInt32 ) at ‍‫‌‍‪‬‫‍‭‏‬‭‌‏‎‭‍‌‪‮‌‪‬‎‮.‪‍‭‬‎‍‭‏‏‫‎‮‮‎‬‍‭‫‭‍‌‮(Int32 , Int32 ) at ‍‫‌‍‪‬‫‍‭‏‬‭‌‏‎‭‍‌‪‮‌‪‬‎‮.‍‍‏‭‮‎‬‮‫‭‬‭‍‪‫‫‍‏‭‭‮‏‪‮‪‮(Int32 , Int32 , ‍‏‌‮‪‌‏‏‍‬‏‮‎‎‪‪‬‍‬‫‎‎‬‮‪‮ , ‍‏‌‮‪‌‏‏‍‬‏‮‎‎‪‪‬‍‬‫‎‎‬‮‪‮ , ‍‏‌‮‪‌‏‏‍‬‏‮‎‎‪‪‬‍‬‫‎‎‬‮‪‮ ) at ‍‏‌‮‪‌‏‏‍‬‏‮‎‎‪‪‬‍‬‫‎‎‬‮‪‮.‏‭‬‫‎‎‮‫‏‭‌‎‏‭‪‌‌‌‌‌‮‬‫‮(Int32 , Int32 ) at LightORama.Sequence.SequenceItemRgbAggregates.UpdateAll() at ‍‮‍‏‮‫‏‪‌‮‪‍‫‬‫‍‍‏‮‍‫‍‮.‎‏‬‍‭‮‎‬‪‍‫‍‮‭‮‏‏‎‫‫‫‏‏‫‮(‏‌‎‫‭‌‎‫‎‌‫‫‫‬‏‭‪‍‭‮ ) 4G RAM/CPU available - looks like 1 CPU was being used. I do have a visualization loaded. Sequence is larger (30M not counting video files). I can zip of sequence and make it available if helpful. Note that I am able to load smaller S4 sequences (say a few megs). Thoughts? Thanks, Russ
  3. drmuzz

    Disney Movie intro Sequence

    Hey James Can you send me a copy @ russellmuzzolini@gmail.com Thanks!
×