Jump to content
Light-O-Rama Forums

forddieseldean

Members
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About forddieseldean

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kingsport, TN
  • Occupation
    chemical operator

More About Me

  • Interests
    Just being a dad
  • How I learned about Light-O-Rama -
    internet and forums going on 6 years of use
  • Favorite Decorating Holiday?
    Of Course CHRISTMAS!!!

LOR Software

  • LOR Software Version
    5.2.0
  • License Level
    Pro

Recent Profile Visitors

355 profile views
  1. I have an animation sequence that is 5 minutes long but looped from beginning to end 12 times for a total of an hour and placed in the background section of the show that run for that hour. I have two channels that stay on constantly at 30% intensity in this sequence on a CTB16PC Gen 3 controller. Ever so often the lights go off together then come back on together within 3 seconds. I have changed the sequence to small random fades (30% to 28% and back) to try and keep it from happening but it doesnt help. The lights on one channel are led icicle lights and the other is a led spot light. The icicle lights have a snubber in the end of the strand to create some load. Ethernet cable and red dongle have been changed out. Any help would be great.
  2. CTB16PC v1 board is sold Still have the 4 CR150D controllers for sale $110.00 for all 4 shipped
  3. Both ctb16pc g3 controllers are sold
  4. I have two working CTB16PC controllers with G3 boards never been in the weather. They do have two small eye bolts on top of housing for hanging and 1/2 hole on top I used for ethernet cable to pass thru. I am asking $170 each shipped. I have a working CTB16PC V1 board only no housing or cables $70 shipped. Never been in the weather. I have 4 working CR150D original color ribbon controllers with power supplies (no ribbons). They have never been in the weather. I am selling all 4 for $110. The controllers do have adhesive from tape on them that comes off easily. I will ship in the United states only the lower 48 PayPal only https://www.dropbox.com/s/3c95dn12xpf5zfg/imgonline-com-ua-compressed-8z0hc4g0BF (1).jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/cq676f3b6nzvheh/20180726_085839-min.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/n1xizvhhtx22257/20180726_085816-min.jpg?dl=0
  5. I have 6 sets of 50ct 12v dumb nodes that the red in 20 of the nodes have faded or burned out (four hours of service on them). The power supply is set to 11.9v and after power drop its 10.9 at the rgbs. Bad resistors? can i do something to keep from losing more?
  6. I like to keep a stock of fuses for those careless moments I have. I have found the 4 amp fuses but the 0.5 amp fuse I cant find does anyone know?
  7. About forgot a word of warning the acetone vapor in some products like liquid tape will fog the lens if you dont let it completely dry first before putting the lens back on
  8. Most of my strobes the clear lens screwed off but few were sonic welded together so a heat gun was used to make ply able to seperate then glued back. I make sure now they are screw together just in case of this situation
  9. I had some strobes with burn marks that instead of strobing the circuit board would arch. I took liquid electrical tape and covered the board where it would arch and been working ever since
  10. I have a 6 channel led white only star that works for all 20 sequences except one. I am using the same visualizer for all sequences (I made sure of that). I have it sequenced with superstar with just white on only in the sequence but no dice. The only way I can get it to come on is go into sequence editor and sequence that way.
×
×
  • Create New...