Jump to content
Light-O-Rama Forums

Bill P

Members
  • Content count

    1,132
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Bill P

  1. Sequence Sharing

    Never seen that version before
  2. CCR's lagging

    I am working on a problem with 12 CCR's for a friend. The problem is while playing back a sequence the sequence will start lagging as well as the lights but the music plays on. Meaning the timing bar that goes across the screen in the sequence editor will stutter and lag as well as the lights on the Ribbons but it to music keeps going. if I unplug the RS 485 adapter sequence editor runs normal. I have tried both the low-end adapter and the adapter with the voltage boost and both do the same thing. what are my other options?
  3. CCR's lagging

    uped it to 500k and its all working now i have them set up on the floor in here
  4. CCR's lagging

    i just figured it out. it was the network speed
  5. Continue The Story In 3 Words...

    Definitely not me
  6. Continue The Story In 3 Words...

    Far out dude
  7. New look?

    I was able to get into the forum but any threads. EDIT: Never mind it logged me in as guest
  8. Continue The Story In 3 Words...

    Too much bacon ?
  9. Continue The Story In 3 Words...

    no particular reason
  10. Continue The Story In 3 Words...

    Covering with pixels
  11. Continue The Story In 3 Words...

    Hey hey now
  12. Continue The Story In 3 Words...

    Might get arrested
  13. New look?

    Same here
  14. New look?

    Yes tried that then you get a little banner at the top that's want you to install it
  15. New look?

    Every time I do it wants me to use Tapatalk but now that doesn't work
×