• Announcements

    • LORAdmin

      S5 Beta Comments   07/16/2017

      Please keep all comments about S5 in the Open Beta General Comments section. This will help the developers by only have to look in one area of the forums for comments/questions/concerns about S5.

John (oldandslow)

Members
  • Content count

    179
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

John (oldandslow) last won the day on July 26 2014

John (oldandslow) had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About John (oldandslow)

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bradenton, Florida
  • Occupation
    Retired

More About Me

  • How I learned about Light-O-Rama -
    You Tube. Saw some displays and I was hooked. My first year show didn't get started until 8 days before christmas with 3 songs that I sequenced. They were not very good. With the help of this forum and members I am progressing forward every year.
  • Favorite Decorating Holiday?
    Christmas

LOR Software

  • LOR Software Version
    4.1.2
  • License Level
    Pro

Recent Profile Visitors

277 profile views
  1. Many thanks to k6ccc also for his help the pass few years. John
  2. After paying for the upgrade for the pixel editor I was disappointed to say the lease. You have always helped me on these boards to which I am grateful. Thank you. Perhaps one day you will go into the p-10 panels and I can return the favor and help you. John
  3. I am going to run a 49 p-10 panels plus all of the other pixels that I now run. 3 different people have said not to do it in LOR because it would bog down. Yes it's e1.31. I do the pixels in xlights and then import them to LOR because 1 I don't like the all or nothing with the Pixel editor and 2 I have run LOR for 6 years and keep adding on to it. I guess I have to switch everything over to Xlights UGH ! Thanks for the reply John
  4. I want to run approximately 90,000 channels of dmx. Can LOR handle these many channels without lag?
  5. Demos in Lebanon has great Steaks, sea food and spaghetti.
  6. I'm 74 and will be 75 in August. My wife is 73 and we both take about 2 weeks to put up our display. Now you know why I'm oldandslow
  7. Yes you can as I did this on 5 different strings of sealed lights. You must keep the same number of bulbs in the string and more importantly keep the same number of bulbs between the resisters. George is right about the colors having different voltages but I found no difference in the brightness that the eye can detect. You will find that the blue bulbs are the worst for failure rate. I solder and shrink the splices as well as liquid tape them. One last thing, you must keep the polarity correct or the lights will not light where you splice. John
  8. I have two channels that come on and off together. They Are 3 and 4. I have a 1602. The inside is very clean. What can I do to get them to work separately. They started off fine.
  9. Jim, this was my first E6804 I bought from SanDevices fully assembled Two years ago and you gave me the tip to leave a space for more universes to insert which I did. This is the reason I was able to switch so easily. I might try to fixit after the season. Thanks again for the input. John
  10. Thanks K6ccc The port is bad. I checked the fuse and even swapped the fuse with a port that I'm not using. I reconfigured for the second port and all is well. I am only running 80 pixels on the port so I'm not sure what went wrong. I would like to personally thank you for your help the last two years when I changed to pixels. You got me through some challenging times and I'm at this level only because of your input. I do read a lot on these forums but at my age it takes a little longer to figure out what to do. Thank you for all you do on these forums and for helping me. John (oldandslow)
  11. I think that the port is bad because I just put in 5 new pixels and they didn't light so I put them into the second port and reconfigured the board and the new pixels light. I am going to reconfigure for the normal lights that I run and let you know.
  12. I have a 6804 that worked perfect last year and this year when I tested it this year, the green power on the board will flicker when I send the test dated thru it and the lights will not go on. When not running data it is the normal green color. I'm talking about the red and green lights on the board. What could be wrong? Thanks for any help I can get. John (oldandslow)
  13. Thanks for the replies. I have 2 E682's and I needed help to configure them as they were hard for me to understand with different lengths of pixels. I had this and brought it out for some icicles that I made from some cheap pickles that I bought at the last minute from China. I believe it was you Jim that help me understand the two ground system that the 3 wires use. You also gave me the tip to leave some open spaces to insert new universes and that is exactly what I'm doing, using those spaces. Since I don't need to update then I wont. Thanks again to everyone for the help. My tip to you guys is "Don't get old because everything gets harder to understand"
  14. Has anyone updated the new sandevices software update? I was wondering if the bugs have been worked out. I have a 3 year old E6804 that I was thinking of updating because of the odd pixel configuration and thought that I could do it more easily with the new software. I was reading and fine that some went back to different versions of it. I want to run 4 universes 1-80 pixels 2-135 Pixels 3-118 Pixels 4-112 Pixels What update would be the safest? thanks John (oldandslow)
  15. I bought them direct from China.