whitebuck

Members
  • Content count

    132
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

whitebuck last won the day on February 11

whitebuck had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About whitebuck

  • Rank
    Member
  • Birthday November 10

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Plainfield, Illinois
  • Occupation
    Engineering Management

More About Me

  • Interests
    Web Dwvelopment, Hunting and Fishing
  • How I learned about Light-O-Rama -
    Web/neighbor
  • Favorite Decorating Holiday?
    Christmas

LOR Software

  • LOR Software Version
    4.3.18
  • License Level
    Pro

Recent Profile Visitors

286 profile views
  1. I understand every concern. Thanks for the input. Haven't decided if this will get further pursued or not at this point. Depend on my time and planning. Definitely see a wide range of opinions. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. I have left it up and I have still got it up from Christmas. But I have had some pixel failures when re-checking after the down period on some in the past. I think that was due to water proofing, but I am planning to re-check again soon to see whether they work or not. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Hi Jerry, my roof lines are I channel with diffusion covers, the house and garage sides are just strip. Regards, Mike Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. At the lake Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Or maybe blue Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. Cheese in center Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Looks like it's working, thanks Mike! Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. I am still also having problems now again. The setting update I did prev stopped working.
  9. Ok, I seemed to resolve the problem. Thanks! Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. Yes! I can see the post in Tapatalk, but it won't let me open it and asks if I want to go to the web site. It says there may be a problem with the configuration.
  11. Not sure if this is the correct place to post, but I have had problems the last few days accessing the forum via Tapatalk. It is telling me there is a configure problem with the forum. Wondering if there was an update. It was handy to be able to communicate via Tapatalk. Wondering if a forum admin could check the problem. Thanks for your time!
  12. Without stopping for Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. Was lost in Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Oh yeah, it's Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. Used to remember Sent from my iPhone using Tapatalk