Tony Hefner

Members
  • Content count

    68
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tony Hefner

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    WAPAKONETA OHIO
  • Occupation
    chemical plant operator

More About Me

  • Interests
    Wood working
  • How I learned about Light-O-Rama -
    Planet christmas
  • Favorite Decorating Holiday?
    christmas

LOR Software

  • LOR Software Version
    3.10.12
  • License Level
    Advanced

Recent Profile Visitors

97 profile views
  1. Thank you works fine now. Amazing how much difference there is in theirs and my way of sequencing. I think like their's better.
  2. I'm trying download the free musical from lor,so website when saving it all I get is xlm file instead of lms any ideas what I'm doing wrong.
  3. Is there a chance some one would share a sequence of God Bless the USA and Armed Forces Medley sequence. Since my stoke a few years ago am having a hard time trying to get thing time right. I'm running 132 channels and a 24/50 ccp tree. The tree is the bigger problem was hoping superstar would come out with one for the ccp trees even I don't have the globe on top I tried using the ccr can comverting it was not much luck. E mail Is tlhefner@bright.net if some one would have suggestions or a sequence they could share Thanks very much.
  4. Well after going though the help desk they had me thinking what I missed. So I started going back to the beginning and did realized since I had upgraded to S4 pro I did not go back into the preferences and check the full video check box. Thought just checking in the play full screen on the pull down menu would. Hope this will help will help someone else. The help desk is a great tool and I thank them for there patients
  5. the wmv files are in the default audio location in where LOR was installed. And looking for see if there are new drivers
  6. I'm really getting frustrated trying playing sequences with show player. When using sequence editor they play ok but when putting sequences in show editor and schedule the show I get a error with sequence, error playing media file. I'm using S4 latest version. on a gateway ne71bo6u laptop with 8 gigs of ram running windows 8 completely reinstalled, was having problems with win10.I made a few sequences to test with that are using wmv video media files. When in sequence editor and video is set to full screen the sequence works fine and goes to full screen but when using show player it starts show the video stays on the upper left top of screen. It plays all three sequences and repeats fine but when I expand it to full screen as soon a first sequence stops and new one starts everything quits and get the error message ,error with sequence, error with media file. It only does it when I go to full screen. I'm not sure if its programing or if its the computer video card not good enough to do this, The cpu is maxing out at 54 %. Don't know what else to try.
  7. I think I'm going to get 8 megs of Raman try to go back to windows 8 if I can find the oem software. I'm think I found this original software key for it, would like windows 7 but don't think the key won't work for 7 I do have old xp with the product key. Then update all drivers and install lor s4 so I and use intensity files hope it works better.
  8. When using show editor as soon as a sequence ends it's locks up. Is I put all sequences into one sequence it works OK but then I can't use schedule, have run it manually in SE. It may be caused by the video. Also intensity files might help. The task manager shows I'm running at 97% as soon as I start a sequence and only 11 % before. Lor is the only program on the computer except the widows installed stuff.
  9. When using show editor as soon as a sequence ends it's locks up. Is I put all sequences into one sequence it works OK but then I can't use schedule, have run it manually in SE. It may be caused by the video. Also intensity files might help. The task manager shows I'm running at 97% as soon as I start a sequence and only 11 % before. Lor is the only program on the computer except the widows installed stuff.
  10. The computer I'm using is a gateway NE 71b06u running windows 10 url.htm
  11. Right after Christmas I was flash mobbed by the large group from town. They heard I was going to stop the Christmas display, I was due too having problems with computers and a few ccp,s I didn't want to put a lot money out to keep fixing thing. There were about 200 people there just filling basket with money to use. Not a lot but since cared that much it hard to not keep doing it. So what like is some idea what type of computer would be best to purchase. I'm using a gateway lap top now and using S3 software. Will be going S4 and starting over from scratch. I'm using a 6 ccp,s on a mega tree on one hs network and 8 pc16,s on regular network. Also are using video as media files projecting video on the garage door. Any information would be helpful, graphics card, speed, memory, what version of windows. Thanks every one lol going to be a long summer and fall getting it all done in time and learning S4.
  12. Just curious if anyone has with ccb controller blowing a circuit. I have a ccb tree with 6 units 12 strings over and back for a 24 stand tree. Have it all set up and working,last night tested it all worked fine. Today was setting up parts of display and unplugged the controllers to be safe. After finishing it all hooked the power the tree and heard a snap on one controller. No green lights on the bulbs on one contoller. I opened the contoller fuse is good but see a black peice,not sure what it is called, popped. Before setting the up all the controller boxes were checked for moisture,water, and taped the box edges. The controllers are mounted 18 inches above the ground then covered with plastic bags. This same thing happened last year and had to buy a new controller. I dont want buy another one if this keeps happening.
  13. well tried downloading a newer driver and lol it crashed the computer big time. It seems mcaffe virus projection wasnt working and virus hit big time. So I reformatted it and now working on reloading evrything and see if it helps. Thanks everyone for helping . I'm still taking to wife see if she will let me get a new computer. also i have a old dell. looking in to a dual monitor card see if it work do better just have to see what try card to get .
  14. I tried adding video to sequences last year and even sequence's seemed to work ok when putting them into a show. after the first sequence ended and the next would start it would crash. Im using lor 3.12 144 channels and 6 ccps pixels. computer is a gateway with amd dual core processor 4 gb ddr3 memory. the projector is infocus hooked with the vga outlet on the computer. Light o rama support says there is lot enough power on the computer. anyone have a idea what I need to get it work or how much computer I need.
  15. just figured it out needed to change setting's in preferences